HACCP

Voedselveiligheid en Hygiëne

HACCP trainingBasis cursus HACCP (Voedselveiligheid en Hygiëne):

Deze 3- uur durende training is bedoeld voor medewerkers van de keuken en de bediening op uw passagiersschepen. Wij adviseren dat de maître, koks, kelners, barpersoneel en afwassers deelnemen aan deze training. Op uw verzoek zullen wij deze trainingen verzorgen aan boord van uw schepen die in verschillende plaatsen liggen in Europa, zoals eerder door u aangegeven. Wij zullen deze training verzorgen in de Engelse taal.

De 3 uur durende training bevat de volgende onderdelen die theorie en praktijkoefeningen bevatten:

  1. Bacteriën, ziektes. en andere gevaren in relatie tot voedselveiligheid;
  2. Belangrijke punten voor verschillende soorten voedsel vanaf de levering tot na de bereiding;
  3. Belangrijke punten bij het opdienen van voedsel en bewaren van voedselresten;
  4. Belangrijke punten bij reinigingswerkzaamheden;
  5. De inhoud van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points).

De training wordt afgesloten met een schriftelijke toets en geslaagde deelnemers ontvangen een certificaat.

Verlengingscursus HACCP “Voedselveiligheid en Hygiëne”:

Deze 3- uur training is bedoeld voor medewerkers welke afgelopen jaar reeds hebben deelgenomen aan de basistraining Voedselveiligheid en Hygiëne bij voorkeur keukenpersoneel en leidinggevenden. Op uw verzoek zullen wij deze trainingen verzorgen aan boord van uw schepen die in verschillende plaatsen liggen in Europa, zoals eerder door u aangegeven. Wij zullen de training verzorgen in de Engelse taal.

De training bevat de volgende onderdelen:

  1. Vooraf aan de training zal de instructeur een audit/keukencheck doen samen met de Chef-kok (ca. 1,5 uur);
  2. De bevindingen zullen worden besproken met de deelnemers, incl. praktijkopdracht (ca. 1,5 uur)

Wenst u aanvullende informatie over onze producten of bent u geïnteresseerd in een offerte, stuur ons dan een email of bel 0183-645050 voor het maken van een afspraak. Wij komen graag u langs om een en ander nader toe te lichten.