Arbo-managementsystemen

Opzetten Arbo-managementsystemen:

Als u als organisatie kiest om de Arbo-Risico’s structureel en planmatig te verbeteren dan is het te verwachten dat u een managementsysteem wenst om u als middel daarbij te helpen. Wij stellen in uw opdracht een maatwerk managementsysteem op die zoveel als mogelijk aansluit op uw huidige werkwijze en desgewenst zal leiden tot onafhankelijke certificering. Met de volgende certificatienormen hebben wij ruime ervaring en al veel organisaties begeleid tot en met certificering: OHSAS 18001, ISM, ISPS, VCA*, VCA**, VCA petrochemie en VCU. Wij maken bij aanvang een duidelijk werkplan samen met u zodat het duidelijk is tegen welke kosten en wanneer u gecertificeerd wordt. De certificering vindt plaats door onafhankelijke certificatiebureaus naar uw keuze. Indien gewenst kunne wij u daarbij adviseren.

Ondersteunen bij Arbo-managementsystemen:

Als u gecertificeerd bent stelt u het mogelijk op prijs om periodiek door onze adviseur te worden bezocht om na te gaan in hoeverre uw Arbo-managementsysteem nog functioneert en u van praktische adviezen te voorzien.  Bijvoorbeeld enige tijd voordat uw certificatieinstelling weer langs komt voor de jaarlijkse audit. Van deze bezoeken worden heldere en compacte rapportages opgesteld.

Wenst u aanvullende informatie over het opzetten van een Arbo-managementsysteem  of bent u geïnteresseerd in een offerte, vul dan het contactformulier  in of bel 0183-645050. Wij zullen uw vragen zo spoedig mogelijk beantwoorden.