Eerste Hulpverlener

Eerste Hulpverlener voor de passagiersvaart

Basiscursus “Eerste Hulpverlener voor de passagiersvaart”:

De  16- uur durende basiscursus “Eerste Hulpverlener voor de passagiersvaart is bedoeld voor bemanningsleden die eerste hulp kunnen verlenen aan slachtoffers zoals bepaald in de ROSR artikel 15.13. Wij adviseren dat de receptionistes en enkele overige medewerkers van het hotelpersoneel deelnemen aan deze training die de volgende modules omvat:

Module 1: Eerste hulp bij verwonding:

Deze 4- uur durende theoretische en praktische instructie behandelt de basis van de eerste hulp en bevat analyses van gewonde personen, ABC-benadering, behandeling van wonden, brandwonden en breuken.

Module 2: Reanimatie:

Deze 4 uur durende theoretische en praktische instructie behandelt de basis van de eerste hulp en bevat o.a. de hypothermische behandeling, reanimatie en AED.

Module 3: Communicatie en vervoer:

Deze 4-uur durende theoretische en praktische instructie behandelt de communicatie, het transport van gewonden, de Rautek greep en de rol van de eerste hulpverlener in het reddingsteam.

Module 4: Praktische oefening:

De 4- uur durende praktische oefeningen bevat de elementen van de bovengenoemde instructies.

De basis cursus Eerste hulpverlener voor de passagiersvaart wordt afgesloten met een schriftelijk examen. De examinering bevat ook een beoordeling van de praktijkhandelingen door de instructeurs. Geslaagde deelnemers zullen een goedkeuring ontvangen in hun veiligheidspaspoort.

Verlengingscursus “Eerste Hulpverlener voor de passagiersvaart”:

De verlengingscursus Eerste Hulpverlener voor de passagiersvaart is bedoeld voor de bemanningsleden die de basistraining “Eerste Hulpverlener voor de passagiersvaart” met goed gevolg hebben afgelegd. De training bevat de volgende modules:

Module 1: Eerste hulp bij verwonding:

Deze 4 uur durende theoretische en praktische instructie behandelt de basis van de eerste hulp en bevat analyses van gewonde personen, ABC- Benadering, behandeling van wonden, brandwonden en breuken.

Module 2: Reanimatie, Communicatie en vervoer:

Deze 4- uur durende theoretische en praktische instructie behandelt de basis van de eerste hulp en bevat de hypothermische behandeling, reanimatie, de Rautek greep en het transport van gewonden.

De Eerste Hulpverleners worden beoordeeld door de instructeurs. Geslaagde deelnemers zullen een goedkeuring ontvangen in hun Veiligheidspaspoort.

Wenst u aanvullende informatie over onze producten of bent u geïnteresseerd in een offerte, stuur ons dan een email of bel 0183-645050 voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om een en ander nader toe te lichten.